Macbook reparatie bij Jorphone

Macbook reparatie bij Jorphone

15/12/2018 0 Door admin12

Naast smartphone reparaties en tablet reparaties kunt u bij Jorphone ook terecht voor macbook reparatie en Imac reparatie. Zij helpen u graag met allerlei soorten reparaties. Zo kunt u denken aan beeldscherm vervangen, toetsenbord vervangen, trackpad vervangen of repareren en accu batterij vervangen.Voor alles kunt u een afspraak maken met Jorphone.

 

Macbook Pro reparatie

De accu batterij van mijn Macbook Pro was toe aan vervanging. Door op internet te zoeken naar macbook reparatie kwam ik al snel uit op de website van Jorphone. Zij bieden veel verschillende soorten reparaties. Gelukkig was op de website ook te vinden dat Jorphone accu batterij van een Macbook Pro kon vervangen. Ik heb via de website een reparatie afspraak gemaakt en ik kon erg snel geholpen worden door Jorphone. Ik besloot mijn Macbook Pro op te sturen naar Jorphone en deze werd snel weer teruggestuurd. De accu batterij van mijn Macbook was vervangen en deed het weer erg goed. Ik ben heel erg tevreden met de macbook reparatie van Jorphone. Ik zal zeker vaker terugkomen als mijn laptop schade heeft.

 

Klantbeoordelingen reparaties Jorphone

Op de website van Jorphone zijn verschillende klanten beoordelingen te lezen. Een aantal voorbeelden hiervan zijn, goede service, minder dan 30 minuten service, eerlijk en professioneel advies, goede kwaliteit en deskundigheid. Alle klanten zijn erg tevreden en vinden Jorphone een fijn bedrijf. Het is zeker aan te raden om voor een macbook reparatie langs Jorphone te gaan!

 

Voor meer informatie over mobiele telefonie, kijk hier.