Klik hier voor alle recensies van klanten

Klik hier voor alle recensies van klanten

18 december 2018 Uit Door Redactie

De klanttevredenheid is zeer hoog als het over Myphone Arnhem gaat. Klik hier om alle recensies te kunnen lezen! Personeel van Myphone geeft u goede service en veel mensen zijn het daarover eens. Zo zeggen mensen dat het personeel vriendelijk is, vakkundige service, een aanrader, geven gepast advies, zeer geschikt voor verkoop en reparatie van telefoons en tablets. Het is dus erg verstandig om met uw kapotte telefoon of tablet naar de winkel van Myphone Arnhem te gaan. Bent u op zoek naar een USB-kabel of een leuk hoesje voor om uw telefoon of tablet? Myphone Arnhem heeft meer in huis dan alleen het repareren van smartphones en tablets. U kunt ook terecht voor een handige USB-kabel of een erg leuk hoesje voor om uw telefoon of tablet!

 

Klik hier voor de openingstijden van Myphone Arnhem

De openingstijden van Myphone zijn, maandag van 12.00-18.00 geopend, dinsdag van 10.00-18.00, woensdag van 10.00-18.00, donderdag van 10.00-19.00, vrijdag van 10.00-18.00, zaterdag van 10.00-17.00 en zondags is Myphone gesloten. De openingstijden zijn erg gunstig en alle openingstijden staan duidelijk aangegeven op de website van Myphone Arnhem. Klik hier om deze openingstijden te bekijken.

 

Online afspraken

Op de website van Myphone is het erg makkelijk een afspraak te maken. U kiest voor welk apparaat u een reparatie afspraak wilt maken en vanuit hier vult u een formulier in. Het is erg handig en snel geregeld. Klik hier om een online afspraak te maken voor uw smartphone of tablet!

Klik hier voor meer informatie over telefonie.