Goede Apple reparatie in Den Haag

Goede Apple reparatie in Den Haag

2 maart 2019 Uit Door Redactie

Ik had een aantal weken geleden een woning gekocht in Den Haag. De woning die we hadden gekocht was echter wel toe aan een renovatie. Tijdens het verbouwen liet ik mijn telefoon uit mijn zak vallen waardoor mijn beeldscherm was gebarsten. Ik ging daarom op zoek naar Apple reparatie Den Haag.

Meer informatie

Toen ik op het internet op zoek ging naar Apple reparatie Den Haag kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat Ik een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van europa telecom. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft. Onder in stonden ook de openingstijden vermeld. Je kan als klant altijd langs de winkel gaan om jouw telefoon te laten repareren. Je hebt  maanden garantie op de reparaties die ze aan je telefoon doen. Nadat ik de informatie op de website had gelezen besloot ik om een bezoek te brengen aan de winkel. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Mijn telefoon was tegen een zeer aantrekkelijk prijs gerepareerd. Ik ben super tevreden over het bedrijf en raad het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een bedrijf die je telefoon tegen eens scherpe prijs repareert.