Bezoek de website voor meer informatie

Bezoek de website voor meer informatie

12 januari 2019 Uit Door Redactie

Ik had een etentje georganiseerd voor mijn familie omdat we te horen gekregen hadden dat mijn vriendin sinds een aantal maanden zwanger is. We hadden daarom een etentje georganiseerd voor mijn heel familie. Mijn nichtje vind het altijd erg leuk om een spelletje te spelen op mijn telefoon. Tijdens het wachten op ons eten vroeg ze om mijn telefoon om een spelletje te kunnen spelen. Ze liet mijn telefoon per ongeluk van tafel afvallen waardoor het beeldscherm was gebarsten. Ik ging daarom op zoek naar een telefoons zaak in Arnhem die mijn telefoon zou kunnen repareren. Ik kwam tijden een bezoek aan Facebook een post tegen over een telefoonzaak in Arnhem. Onder de post stond bezoek website voor meer informatie.

Website van het bedrijf

Door middel van de bezoek website link onderaan de post werd ik doorverwezen naar de website van het bedrijf. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze aan te bieden hebben. Alle reparaties worden uitgevoerd door vakkundige monteurs die je telefoon repareren terwijl je in de winkel kan wachten. Het is mogelijk om de winkel binnen te lopen zonder afspraak. Ik bracht een bezoek aan de winkel en mijn telefoon werd erg snel gerepareerd tegen een zeer aantrekkelijke prijs.